Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

 

Barbierbeektocht 19 augustus 2018 (incl. foto's)

BBT 2018 1

De 21e editie van onze Barbierbeektocht in Kruibeke werd opnieuw een succesnummer in ons Jubileumjaar "45 jaar D.L.K." In verhouding met de voorbije weken waren de weersomstandigheden uitstekend. 's Morgens nog een frisse bries onder een dicht wolkendek, maar naarmate de dag vorderde kwam ook de zon meer en meer een hoofdrol opeisen. Onze parkoersverantwoordelijken hadden opnieuw het onderste uit de kan gehaald om de reeds prachtige omlopen van de voorbije jaren, opnieuw aan te passen en waar mogelijk nog te verbeteren. De stilaan beroemd aan het worden 'Watervallen van Kruibeke' kenden veel succes en maakten samen met de prachtige dorpskern van Bazel, het kasteel Wissekerke en het nieuwe natuurgebied 'Polders van Kruibeke' deel uit van een uitermate mooi en gevarieerd parkoers met voor elk wat wils.BBT 2018 2

Meer dan 50 mederwerkers en een verzorgde catering maakten het plaatje helemaal af met als resultaat, meer dan 1.400 zeer tevreden deelnemers.

De diverse fotoverslagen die je kan bekijken via de links hieronder, zeggen dan ook meer dan woorden. Voor wie erbij was, een goede reden om er het volgende jaar opnieuw bij te zijn en voor wie deze organisatie gemist heeft, de afspraak voor volgend jaar zeker niet te missen.

De zeer vele positieve reacties die we aan het einde van de dag mochten ontvangen, sterken ons dan ook om in de toekomst op dit elan verder te gaan en we engageren ons dan ook om op onze volgende organisatie, de Sinterklaaswandeling te Moerbeke-Waas op 2 december aanstaande, opnieuw een mooie wandeldag met prachtige omlopen aan te bieden. Ook de Sint en Piet(en) zullen opnieuw van de partij zijn.

Met onze bijzondere dank aan allen die op de ene of de andere manier een bijdrage leverden aan deze mooie wandeldag.

P.S.: Via deze link vind je ook nog een verslag van een trouwe bezoeker aan onze Barbierbeektocht: Verslag Ides Codde

 

 Klassement 19/08  
 Foto's  Organisatie
 Danny & Tiny (25 km)
 Patrick Van Cleemput
 Dirk De Wree (10 km)
 Marianne Haverhals  Nick T.
 Ides Codde  Karel Van De Velde
 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner