Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

 

 

SchoverikBusreis De Schoverik Diepenbeek: 5 juni 2017 (incl. foto's)

Vandaag gingen we op tegenbezoek naar wandelclub De Schoverik in Diepenbeek. Enkele afmeldingen met gegronde reden deden ons met 53 leden vertrekken. Onder een afwisselende hemel van wolken en zon, voorzien van een licht briesje maakten dat het een aangenaam wandelweer was. De parkoersmannen hadden enkele mooi afstanden uitgetekend en afgepijld waardoor iedereen voldoende keuze had om de dag door te brengen.

Aan afwisseling was er geen gebrek. Weidse vergezichten, frisse boomgaarden, natuurgebieden en plantages maakten dit voor iedereen duidelijk. Het was voor iedereen volop genieten. Ook de ruime startzaal “buurthuis Terlogt” en de rustpost in de voetbalkantine van Kortessem waren tip top in orde. Alle medewerkers waren vriendelijk en opgeruimd. Zo is het plezierig werken als vrijwilliger op een organisatie en zo is het plezierig voor ons als bezoekers en wandelaar.

Als we zulke dag zoals vandaag meemaken, dan vliegt deze voorbij. Het is en mag geen koers zijn. Voldoende je mogelijkheden inschatten, deze uitvoeren en de nodige tijd nemen om regelmatig een babbeltje te doen. Het zal deugd doen om de foto’s die op onze website te vinden zijn nog eens te doorlopen en in gedachten nog even te vertoeven in deze mooie en deugdoende omgeving.

 

 

Wist je dat :

  •           Pascale, de vriendin van Philip er vandaag voor de eerste keer bij was ? Ze hebben er van genoten om tezamen mee te kunnen met de busreis en na deze positieve ervaring zal het niet bij deze ene keer blijven.
  •           We iedereen bedanken die attentievol geholpen heeft bij het op- en afstappen.
  •           De ijsjeskar strategisch was opgesteld. Een lekker crémeke smaakt geweldig bij dit weer.
  •           Norbert de gratis busreis heeft gewonnen in de tweede ronde.
  •           Alles op de bus tegen gunsttarief te verkrijgen was. Bedankt Carlo en Nicolle, bedankt voor het doorgeven van de gewonnen busreis.
  •           De naam Schoverik te maken heeft met dwaallicht, vuurman in vorm van brandende schoof
  •           De lus van 10 km door natuurgebied Nietelbroeken ging en dat deze lus een “top” was.
  •           Er geen streekbiertje te verkrijgen was.

-          Het pintje “Cristal Alken” aan de basis lag van de Belgische pilsproductie (en deze er vandaag vlot inging)

Bij deze, iedereen bedankt om erbij te zijn en iedereen van harte uitgenodigd om volgende week aanwezig te zijn op onze Wase Poldertocht, hetzij als medewerker, hetzij als stapper. Tot dan !!!

 

Verslag secretariaat

 

 Foto's:

 Luc Weemaes

 

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner