Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Busreis Domburg: 07 juni 2015 (incl. foto's)

Op stap met de parkoersverantwoordelijke

DomburgÉén van de jaarlijks weerkeerende activiteiten waar reikhalzend naar uitgekeken word door de leden is de "Dag van de parkoersverantwoordelijke". Wanneer is het en waar gaan we naartoe? Van het ogenblik dat deze activiteit bekend gemaakt wordt lopen de inschrijvingen vlot binnen en is onze 60pl. -bus al heel snel uitverkocht. Opnieuw was de bus binnen de kortste keren te klein en daar de dubbeldekbus niet beschikbaar was volgden hier nog 4 volle wagens de weg naar het Nederlandse Domburg.

Ook dit jaar was het weer een reuze succes, het weer was goed en de sfeer zat er zoals gewoonlijk al van in de vroege morgen goed in. Na de ontvangst met koffie op Camping Het Buitenhof (Roompot) vertrokken we met drie groepen voor respectievelijk 7, 14 of 21 km.

En of het prachtig was, het ene moment liepen we nog op het strand aan zee en vijf minuten later waanden wij ons in de Ardense bossen. Opnieuw een toppertje op onze activiteitenkalender, met onze bijzondere dank aan parkoersverantwoordelijke André en vrouwtje Leona die de ganse organisatie voorbereid en begeleid hebben, met hulp van Freddy en Linda.

Enkele fotoverslagen van de diverse afstanden zijn te bewonderen via de onderstaande links.

Nu gaan we er weel volop tegenaan in de laatste rechte lijn naar onze 30e Wase Poldertochten die over enkele dagen plaatsvinden. Hopelijk zijn de weergoden ons dan ook weer gunstig gezind...

 

 Foto's:

 Monique Oste (14 km)

 Luc Weemaes (21 km)

 Ronny De Gruyter (21 km)

 

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner