Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Barbierbeektocht 17 augustus 2014 (incl. foto's)

BBT13

De weerberichten voorspelden een grijze en miezerige dag met af en toe een bui, doch ondanks de minder goede voorspellingen heerste er reeds in de vroege morgen een, voor deze organisatie, een vrij ongewone drukte in de vertrekzaal. Er waren weinig andere organisaties in de omgeving, dus kozen de die hards om af te zakken naar Kruibeke. Onze parkoersverantwoordelijken boden voor deze editie een ruime keuze aan afstanden aan met als hoogtepunten het sprookjesachtige Kasteel Wissekerke, de mooie dorpskern van Bazel en het nieuwe "Gecontroleerde overstromingsgebied" in aanbouw. In de toekomst komen hier maar liefst 300 hectare slikken en schorren, 150 hectare weidevogelgebied en 92 hectare elzenbroekbossen.
Natuur, mens en dier vinden hier straks een veilig onderkomen.
Maar liefst 1.773 stappers uit alle hoeken van Vlaanderen vonden de weg naar Kruibeke wat een nieuw record aantal deelnemers voor deze organisatie opleverde.
Ook onze trouwe medewerkers zetten opnieuw hun beste beentje voor om onze stappers te verwennen en we mochten in de vertrekzaal dan ook tal van felicitaties in ontvangst nemen van de vele deelnemers. Ook de trouwe stappers die jaarlijks van de partij zijn in Kruibeke bevestigden dat dit een puike editie was. Met deze opsteker kijken we opnieuw goed gemotiveerd uit naar onze laatste organisatie van dit jaar, onze Sinterklaaswandeling, op 30 november Ter gelegener tijd vindt je hier alle last minute info over deze organisatie op onze website. Naast de prachtige Moerbeekse natuur zijn de komst van de Sint, zijn knecht en de traditionele speculaas zijn alvast gegarandeerd. Hopelijk zijn onze trouwe stappers dan ook weer van de partij...

... Van horen zeggen, volgt hier in de loop van deze week ook nog een verslag van de Wandelgazette...

 

 Klassement:

  Klassement 17/08
 Foto's:
 Rita De Stercke
 Willy & Mary
   RaphaĆ«l De Smet  
 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner