Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Busreis Eksel (1-2) (133 x 200)Busreis Eksel 21 juli 2013 (incl. foto's) 

Bosdravers Eksel:Vakantietocht

Vandaag vertrokken wij met 54 wandelaars richting Limburg waar wandelclub De Bosdravers ons hun Vakantietocht wandeling aanboden.

 

Ondanks het warme, zwoele weer koos toch een grote groep voor de 20 km. Zij hadden een mooie tocht voor de boeg doch moesten er een strak schema op na houden om tezamen met de nodige verfrissingen in de rustposten op tijd terug in de startzaal te komen. De laatste rustpost werd volledig ingenomen door onze Klompjes. Ik ben er niet geweest maar van horen zeggen was het er wel aangenaam vertoeven.

 

De rustige stappers verkozen de 7 km en werden uitgenodigd om wat langer te vertoeven in de inwerking zijnde Stermolen, het molenaarshuisje en de rustpost aan het voetbalplein.

 

Wij kozen voor de 12 km en kwamen ook langs bovenstaande punten. Aan de molen was er even een langer oponthoud om te kijken hoe de molen moest opgetuigd worden om hem aan het draaien te krijgen. Na de rustpost was er ook een mogelijkheid om een Open Tuin te bezoeken. Dit was ook de moeite waard. De eigenaar leidde ons rond in dit prachtig stukje natuur met de vele waterpartijen. Een eveneens aangenaam rustpunt.

 

Ondanks het warme weer waren de wandelingen goed te doen omdat we voor het grootste gedeelte in het bos liepen. De naam van de club had er alle eer aan.

 

Bij terugkomst in de startzaal had iedereen nog de kans om bij een biertje of een frisdrank op adem te komen om de terugreis richting Waasland aan te vatten.

 

De trofee bestaande uit een streekgestookte Hechtels kruidendrankje werd later op de bus verloot en de onschuldige hand van Ymke zorgde ervoor dat ze terechtkwam bij Herman.

Bedankt aan iedereen die erbij was en tot op onze volgende organisatie.

  Verslag:

  Secretariaat

 
  Foto's:

  Luc Weemaes

 Helga Verté  Gunther Waem 

 

 

 

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner