Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

28e Wase Poldertochten 9 juni 2013 (incl. foto's)

PKT-13-1 (250 x 176)Met het prachtige weer van zaterdag beloofde het ook de dag van onze organisatie een mooie zomerse dag te worden, doch aanvankelijk startte de dag vrij koud en met een gure noordoostenwind, doch om 6 u zaten de eerste wandelaars al klaar in de startplaats om te vertrekken. Rond 7 u werd het reeds ongewoon druk en kregen we reeds het vermoeden dat er ons één en ander te wachten stond. Om 8 u waren er al meer dan 400 wandelaars op pad en om half negen steeg het deelnemersaantal al boven de 600 uit. Het werd uiteindelijk een hectische maar een succesvolle dag die eindigde met een deelemersaantal van, meer dan 2.100 deelnemers, het tweede hoogste aantal deelnemers dat wij ooit haalden in ons 40-jarige bestaan en het hoogste aantal ooit op deze organisatie die normaal gezien een gemiddelde heeft van 1.300 à 1.400 deelnemers.

Het gevolg was dan ook dat er problemen opduiken waar iedere succesvolle organisatie mee te kampen krijgt, parkeerproblemen, te kleine rustposten, een stormloop naar de winkels om de hongerige stappers te spijzen enz.

Uiteindelijk kregen we van de overgrote meerderheid van de wandelaars niets dan lof over de goede organisatie, de verzorgde rustposten, de prachtige parkoers en de goede uitpijling. Dit alles is echter het resultaat van de inzet van onze vele tientallen medewerkers die zich van 's morgens vroeg tot 's avonds laat ingezet hebben om het de wandelaars naar de zin te maken, waarvoor onze hartelijke dank.

Ook langs deze weg een woordje van dank aan alle trouwe stappers die onze inspanningen naar waarde schatten en onze organisaties trouw blijven bezoeken.

De volgende uren of dagen volgen hier nog meer foto's en/of verslagen over onze deze orgaisatie.

Nu even de batterijtjes opladen met een welverdiende vakantie en dan gaan we er weer volop tegenaan voor onze Jubileumwandeling:"40 jaar Wandelclub De Lachende Klomp" te Kruibeke op 18 augustus aanstaande.

Alle last minit info ten gepaste tijde op deze website.

Tot dan...

 

 Klassementen
 Klassement 09/06  
 Foto's
 De vroege morgen...
 Marc Lauwaert
 Willy & Mary
 Frans D'Haeyere  Alfred Byl
 Verslagen:
 Verslag Wandelgazette
 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner